top of page
Nekmassage

Behandelingen

Het kiezen van een massage hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Hier vindt u de behandelingen en massages met de bijbehorende voordelen die bij Wellness de Meerwaarde worden aangeboden.

Bij de eerste afspraak zal een intake plaatsvinden van 10 a 15 minuten met een gezondheidscheck

Korrelig oppervlak
Olie massage

Ontspanningsmassage

30 MIN | 60 MIN | 90 MIN

Kom tot rust tijdens een ontspanningsmassage waarbij de focus ligt op het verminderen van stress en spanning in het lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van technieken zoals lange slagen, kneden en cirkelvormige bewegingen om de opgebouwde spanning te verminderen. De 30 minuten massage focust zicht op de rug, nek en armen, in de 60 minuten massage worden ook de benen meegenomen en de 90 minuten massage is een full body massage. Al deze massages kunt u uitbreiden met heerlijke ontvangst met koffie of thee en een aroma voetenbad en/of een warme  honing pakking op de rug .

Hot Stone massage

30 MIN | 60 MIN 

Bij deze massage worden stenen verwarmd tot een comfortabele temperatuur en op specifieke punten van het lichaam geplaatst.
De stenen worden gebruikt als hulpmiddel om druk en warmte uit te oefenen op de spieren en weefsels van het lichaam, waardoor spanning wordt opgeheven. De warmte van de stenen kan ook helpen om de bloedstroom te verhogen, ontstekingen te verminderen en de bloedsomloop te verbeteren.

Hot Stones Massage_edited.jpg
Image by Heather Barnes

Honing Bindweefselmassage

30 MIN | 60 MIN | 90 MIN

De massage richt zich op het bindweefsel dat spieren, botten en organen in het lichaam omringt en ondersteund. Door het aanbrengen van honing op de huid, kan het weefsel beter vastgegrepen worden. De honing bevat enzymen en andere natuurlijke stoffen die gunstig zijn voor de huid. Tijdens deze massage worden de gifstoffen uit het lichaam gehaald en tegelijk de huid gereinigd en gevoed. De massage kan soms als ongemakkelijk ervaren worden.

 

Bij de 30 minuten massage wordt gefocust op de benen of rug, de 60 minuten focust zich op zowel de benen als de rug en de 90 minuten massage is een full body wellness behandeling. Ook wordt een pakket aangeboden voor huidverbetering van de benen. Deze omvat 5, 10 of 15 behandelingen. Informeer naar deze prijzen bij de behandeling.

Ook is het mogelijk om een bindweefsel gezichtsbehandeling met warme honing en honingmasker te boeken. Deze behandeling is 30 a 45 minuten.

 

Deze massage is niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor honing of bijenproducten of veel beharing hebben.

Aromatherapie massage

60 MIN | 90 MIN 

Aromatherapie massage is een massage waarbij etherische oliën worden gebruikt om de massage-ervaring te verbeteren en ontspanning, stressverlichting en het algeheel welzijn te bevorderen. 

Tijdens de aromatherapie massage kunt u kiezen uit 4 opties van samengestelde oliën die zijn ontworpen om specifieke effecten te bevorderen, zoals ontspanning, verkwikking of een mentale boost.

U krijgt de persoonlijk samengestelde olie ook mee voor thuis.

Optie 1 - Blijf gezond

Deze samengestelde oliën zijn geschikt om zowel de mentale als fysieke toestand te verlichten en geeft je immuunsysteem een boost.

Optie 3 - Verfrissend

Deze speciaal samengestelde oliën zorgen ervoor dat je je weer vitaal en helder voelt, je beter kan concentreren en vol vertrouwen weer verder gaat.

Een vrouw die een kuuroordbehandeling krijgt
Optie 2 - Ontspanning

Met deze samengestelde oliën kom je even weg uit de dagelijkse sleur en in een oase van rust. Deze olie helpt vooral bij stress, nervositeit en slaapproblemen.

Optie 4 - Mentale boost

Deze speciale oliën zorgen voor een verbeterde stemming en geven je humeur een zachte boost terug naar het zonnige kant van het leven.

Cupping

Cupping massage

30 MIN | 60 MIN

Cupping is bedoeld om gifstoffen van dieper gelegen weefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Door creëren van vacuüm op de huid en het naar de oppervlakte brengen van de dieper gelegen afvalstoffen raken spieren en huid beter doorbloed waardoor het lichaam makkelijker van de afvalstoffen afkomt. Vetophopingen en verklevingen worden losgemaakt en cupping stimuleert versterkt en stimuleert het immuunsysteem. De 30 minuten massage focust zich op de benen en billen en bij de 60 minuten massage wordt gefocust op de rug, benen en billen. De behandeling van de rug zorgt voor een boost van het immuunsysteem en kan helpen bij het afvallen doordat daar veel trigger points zitten voor het afvoeren van de gifstoffen. 

Cupping werkt effectief bij het verminderen van cellulite op de benen. Het weefsel wordt plaatselijk gestimuleerd en trekt verklevingen los, de stofwisseling in de vetcellen wordt geactiveerd. Hiervoor wordt een pakket van 5 behandelingen op de benen aangeboden met het gebruik van een aloë vera gel voor thuis. 

Harsen

LICHAAM | GEZICHT

Harsen is een van de meest populaire en efficiënte methoden voor het verwijderen van ongewenst haar. Het biedt tal van voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden:

  • Langdurige resultaten: In tegenstelling tot scheren, waarbij haartjes snel terugkomen, biedt harsen langdurige resultaten. 

  • Fijnere haargroei: Na herhaaldelijk harsen worden de haren dunner en zachter, wat resulteert in minder harde stoppels.

  • Minder irritatie: In tegenstelling tot scheren, dat de huid kan irriteren, verwijdert harsen de haartjes vanaf de wortel, wat resulteert in minder kans op irritatie.

  • Exfoliatie: Harsen verwijdert niet alleen haartjes maar ook dode huidcellen, waardoor je huid er stralender en gezonder uitziet.

Benen harsen
Bamboestokmassage

Bamboe massage

30 MIN | 60 MIN | 90 MIN

Deze bijzondere massage komt oorspronkelijk uit landen waar bamboe groeit. Het is gebaseerd op het in balans brengen van 5 elementen:

Door de bamboestokken worden de zenuwen in de huid en spieren geprikkeld. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en er komt meer zuurstof bij de cellen terecht waardoor gifstoffen beter kunnen worden afgevoerd.

De bamboemassage is goed voor vermoeide of verkrampte spieren. Daarnaast verstevigd het de huid.

Er wordt gefocust op reflexzones, meridianen spieren en bindweefsel. De spierknopen worden los gemaakt, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Resultaat: meer energie en een fitter gevoel na de massage. Een bamboe massage zorgt voor en complete ontspanning van lichaam en geest. 

logs (1).png
fire.png

Hout

Vuur

waterdrop.png

Water

beam.png

Metaal

plant.png

Aarde

Voeten

SPA | MASSAGE

De ultieme verwennerij voor vermoeide voeten! De voetenspa begint met een warm aroma voetenbad. De warmte kalmeert de spieren en bevordert de circulatie, waardoor de voeten ontspannen en stressvrij worden. Vervolgens verwennen we de voeten met een scrub van Dode Zeezout. Deze natuurlijke scrub exfolieert zachtjes de huid, verwijdert dode huidcellen en onthult een zijdezachte en stralende huid.

Na de scrubbehandeling volgt een 25 minuten durende voetmassage. Om de voetenspa af te ronden, wordt een voetenmasker aangebracht. Dit honingmasker is speciaal samengesteld om de huid diepgaand te hydrateren en te voeden. Terwijl het masker zijn werk doet, kan je kiezen uit een hoofd- of handmassage. We sluiten af met een rijke crème met essentiële oliën die je voeten een oppepper geven.

Spa
bottom of page